Beste goedkope sportschoenen, loopschoenen, sandalen

Verzenden & retouren

Wij bieden onze klanten een snelle verwerking en verzending gelukkige winkelen. Internationale internationale Air Express EMS, DHL, TNT explosieven. De levertijd is afhankelijk van bestemming.

Uw bestelling wordt verzonden binnen 1-3 werkdagen nadat wij uw betaling te bevestigen uw verzendadres te ontvangen. Alle pakketten moeten deelnemen

Na ontvangst van betaling, tracking nummer verstrekt via e-mail.

Voldoen aan de volgende voorwaarden, kunt u een vervangende aanvragen
In het gezicht van de klant de ontvangen goederen koerier uitpakken voordat de goederen zijn gevonden kwaliteitsproblemen; goederen daadwerkelijk ontvangen en website beschrijving is heel anders. Vervanging Procedure: Klanten gezicht geretourneerde goederen bezorgers nodig is, gelieve ons te contacteren. Wij zullen u voorzien van de inkomensverdeling van goederen aan de tijd te verlengen.

Voldoen aan de volgende voorwaarden kan een terugkeer vragen
De klant binnen twee dagen na ontvangst van de goederen, goederen voor de hand liggende fabricagefouten, vervangende goederen door, maar er zijn nog enkele problemen in de kwaliteit, omdat de datum menselijke aankomst, zijn we toegewijd aan het project niet vijf dagen ontvangen. Return Process: klant binnen twee dagen na ontvangst van de goederen contact met ons op, wij zullen uw geld terug te geven binnen drie werkdagen per overschrijving.

In de volgende gevallen, behouden wij ons het recht voor om de vordering terug te keren naar hun huizen te verwerpen
Beschadigde goederen, maar om een ​​alternatieve Personeel eisen in ruil daarvoor zorgen ontvangt een terugbetaling groter is dan een vooraf bepaalde tijd, terug incompleet of beschadigd is, de klant vervoersdocumenten ontbrekende of onvolledige verschijning;  onze producten bieden niet de goederen zelf geen kwaliteitsproblemen.

Back
gewoon doen! Klant is koning, oprechte service voor u!
>> Home >> FAQ >> Ruilen & Retourneren >> Registreren
Copyright ©2018 www.livepeaceinternational.org Powered by goedkope sportschoenen online.sportschoenen korting.Stijlvol en nieuw Sandalen sale